Canımız sıkıldığında bir çoğumuz online oyun oynamak isteriz. Ama hangi oyunu oynayacağımıza bir türlü karar veremeyiz. Bunu belirlemek için oylamaya katılın ki rehber olsun arkadaşlarımıza. Lütfen oyunuzu kullandıktan sonra kullanmış olduğunuz oyu belirtip açıklamasını yapmayı unutmayınız.
Bu forumu Point Blank'cılar basmıştı. Her yerde Point Blank vardı. Bende bir gün dayanamayıp sövmüştüm bir konuda Hatta bir ara onun yüzünden forumu bırakmıştım kısa bir ara
Overwatch, Tom Clancy's Rainbow Six:Siege, Battlefield 1 ve Pubg Birden fazla oldu ama hepsi tavsiyemdir.
PUBG olabilir,çok bilgisayar oyunu oynamam LOL bağımlılık yapan bir oyun başlamamanızı tavsiye ederim.
Bence kategorilere göre ayrılmalı, adil bir karşılaştırma olmaz böyle. Ayrıca Metin 2 varken WoW'un olmaması... Üzdün @Creative Bu arada milyonlarca oyun içerisinden PUBG gibi rüsva bir oyuna nasıl en iyi diyebilirsiniz? Çok oynanması demek iyi bir oyun olduğunun kanıtı mıdır ki?
Şimdi söylüyüm Habbo oyununu öneririm 2000-2015 yıllarında efsaneydi fakat 2015'de bir değişiklik geldi ve oyun hurdaya döndü ben hesabımı kapattım ondan dolayı. Habbo 2000-2015 yıllarda nasıl popülerdi söylüyüm: + Habbo'da Başka oyunlarda oynayabiliyorduk, + Habbo'da Çok güzel Rareler ekleniyordu, + Büyük El vardı o bile güzeldi. Büyük el ise mobilyaları gösteriyordu, + Çok ana odalar vardı ve daha fazla şey vardı.. Şimdi bunlar kaldırılıp sadece oyunda önemli şeyler kaldı.